Dålig på att skriva

Det är precis det jag och min syster är, kanske beror på att vi har fullt upp nästan jämt .
Nu är jag frisk och kry igen efter den hemska magsjukan jag hade föra veckan :/ 
Har tränat hockeygym idag på morgonen :) gick helt ok.

Igår så var jag en sväng på stan fikade med jens :) Kul att snacka lite hihi . Vart tyvärr lite shopping också :/ =) Kunde inte låta bli :) MEN MAN LEVER BARA EN GÅNG ;)

Imorn
  eller på torsdag åker jag till övik igen :) det var ett tag sen jag var där nu , så det blir kul :)
blir mycket träningar och sen två roliga matcher på lördag och söndag mot Segeltorp.

/// Frida




Till Anna

Visar bilder på hur dina skor ser ut :)

   

Stockholm

Ganska konstigt vilken skillnade det kan vara, här är det ingen snö alls och hemma är det jätte mycket snö.
Jag var ut på en liten promenad förut vart en sväng på några affärer också = ) Hittade faktist ett par skor på REA värsta kapet om man säger så :)
Nu sitter jag på hotell rummet och väntar på att dom andra ska komma, dom är här vi 1 nån gång.
Ikväll ska vi lira match mot en kill lag =) Det kommer bli hur roligt som helst :) så kul att möta killar :)

Skriver mer ikväll efter matchen :)
Syster och pappa ni måste krya påer :)  <3





/ Frida =)

Vattenfall cup !!!


Längtar till nästa helg dock inte den långa bil resan (Ulricehamn) men tävlingarna :) 5km F & Sprint

Skidskytte premiär i helgen !!!! (med ett antal bommmm)

Lördag morgon: ville värkligen inte kliva upp, kännde redan hur kalt det var ute men upp kom jag till slut blev frukost sedan drog man på skönvik(timrå sok) för månadens, årets och min livs första skidskytte tävling var inte alls närvös. Hade ju ingen press alls.
Det var masstart och första varvet var ett behagligt tempo inte stressit men igen drog så då fick man ju prova på det också kom in på vallen som 2a ut från vallen med en bommmmm alltså ett varv i den dryga straff rundan sedan ut som 4a eller nått nästa sjutning gick lika bra 1 bomm igen  och återigen en varv i straffrundan, Ut på 1,5 km banan och sedan in för sjutning stå !!! INte alls bra 4 bommmmmmm men för att vara nybörjare så är det bra att få ner en :) men jag började faktist tröttna på alla straff rundor dom känndes lite onödiga jag var ju trött iallafall .....
INte lätt när det är jobbigt men jag pallade mig runt och kom in för andra skyttet 3 bomm a vad kan man sega mer en att stå inte riktigt funkar men det kommer med åren som vissa brukar säga ska jag tro på det ???! Får vell göra det tills vidare. Gick i mål som 8a gannska långt efter men endå en bra debut tävling med mycket trötta ben.

Kvällen blev det en sväng till övik.
Såg min sysster yster när dom mötte Brynes hockey. och det jag har svårt är att syssters lag (modo nu för tiden ) kunnde få tre back länges mål på dom sissta 10 min, 5min förlängning återstod men inget lag gjorde något mål. Och det värsta jag vet inom hockey och alla bollsporter är straffar!!!!
Ja det blev en straff efter en annan och jag hoppades faktist på att min sysster inte skulle lägga någon straff för aa (ta inte illa upp men) hon kan göra lite konnstiga grejer ibland och jag vet inte riktigt om jag skulle palla se henne lägga en straff. DEt är inte det lättaste att lägga straff. MIns en gång för länge sedan då det var rinkbandy turnering (5an?) och matchen slutade med straffar och en efter en staff lades men ingen gick in och tll slut så låttade domaren och till motståndarens fördel, och gud va less man var efter det hua jag hatar straffar!!!!!!!! (när man förlorar)

Åter till huset i stavre by..
Såg Wallander på tv ojoj vad spännande det var, dock hade jag redan sätt den någon gång men jag har typ sätt alla dom filmerna men dom är ju så bra dock inte den sissta den är sorlig. :(
Sedan blev det bara att ta och sova ladda batterierna inför morgon dagen.

Söndag morgon, åkte till skönvik för dagens så kallade sprint (6 km) en sprint som längdskidåkare är det ca 1 km men nu 6 km lite skillnad men nu äre dock inga hit tur det i alla fall får man ju sega.
Ja nu var man vell lite mer närvös för nu var det inviduell start och en massa jagande bakom mig :( som är ap bra men det gick ju som det gick 7 bomm av 10 det är inte god kännt tyker jag och straff rundan va värkligen en plåga man blev ju nästan yr. Skidåkningen kändes betydligt bättre en igår men endå inte eftersom jag bommade så mycket men men man ska ju inte begära så mycket eller ???
I alla fall så slutatde jag som 6a med 7 bommmmm hallå??
G anska bra plasering trode jag skulle komma sisst men det gjorde jag inte.
Måste berätta att det var väldigt snöigt idag en massa snö i spåren. Men nu har man klarat denna grej också nu kan det ju bara bli bättre..
HAr nu varit i sollefteå sen 4a och gjort en hel del ätit mat mumms.. valla med vikan hälsa på hos evelina borde sova men nu äre beck på tv:n och vad gör man inte?!
klart man ser den, dock är den lite hemsk men tur man har sätt den redan. hIhi
Jag har ju typ sett alla nyare beck  ja jag  Älskar värkeligen svenska polis filmer.

Nu ska jag fortsätta att se flickan i jordkällaren.
SOV GOTT //// ANNA

Allt och inget

Vi hade träning idag 15.00 - 16.00 hur skönt som helst att ha tidiga träningar för då har man hela kvällen ledig .
Den lediga kvällen utnyttjade vi på bästa sätt. Jag, Annie och Brallan gjorde god middag och kollade på Let`s Dance super mysigt att bara ta det lugnt en lördags kväll =)

Den här veckan har varit den bästa träningsveckan på riktigt länge allt har flyttit på bra, och jag känner mig i bra form .
Den där vilan när jag var sjuk  behövdes både fysiskt och psykiskt.
Imorn är det match som står på schemat och Brynäs står för motståndet , längtar riktigt mycket till matchen =)

Jag måste börja tänka på vad som kan vara bra för framtiden, och vad som krävs för att  jag ska kunna göra det jag vill göra .

Match imorn Modo vs Brynäs


F


tacosoppa!!!

Nuär man äntligen hemma efter en kal dag på hallsta sedan har man nyss varit med evelina på stan och kollat och nu återstår att göra mat.. Nä så äre de e inte lätt när man inte får maten serverad varje deg men det brukar lösa sig :)
Ska äta hare
///ANNA

Träningsverk

Har världens träningsverk i hela kroppen . Det tar ett tag att kliva upp, måste verkligen anstränga mig för att klara av det .
Jag strechade nog lite för dåligt igår efter att jag kört två pass, så jag har mig själv att skylla hehe.
Känns riktigt roligt att träna nu, jag har fått tillbaka glädjen igen =) 
Den här lösnigen fungerar bra, jag bor hemma och spelar med ett grymt lag ,och jag gillar det:)

Åker till övik imorn mitt på dagen skulle jag tro, tack mamma och pappa för att jag får ha bilen, och tack farmor för att mamma och pappa får låna din bil =) Jätte gulligt av er =) 
Vi har ganska tidigt träning och det gillar jag , det är grymt =) Jag hatar träningar som börjar 21.00 och slutar 22.00 jag är kvälls trött, och när man kommer hem från en sån träning då är man uppe i varv och kan inte somna på en gång, så då är man jätte trött på morgonen istället.

Vad är det bästa med träning ? Jag tycker det är roligt att se att man förbättras , och att man får göra det man älskar, och hur skönt är det inte att komma hem efter en träning och känna att man är helt slut ?

Vad tycker ni är det bästa med träning?

Det var allt för mig ikväll / Frida









Tidig morgon

Klockan ringde vid  06.30 , jag bestämde mig igår att jag skulle kliva upp i tid så att jag kunde äta en bra frukost och inte behöva stressa utan bara kunna ta det lugnt. 
Jag hade väldigt gott om tid och det var jätte skönt =)
Sen åkte jag iväg och på Ishallen för att vara med på ett pass med hockey gym,  i början av träningen var det mycket passningar och sen vart det olika spelövningar i 40 min ungefär så det var ett roligt pass =)
Efter de så duschad jag och åkte hem en sväng sen åkte jag och Linus till Arbetsförmedlingen, så jag skrev in mig och ska dit om två veckor och träffa min kontaktperson. Så vi får se då vad som händer .
Nu ska vi äta, det är Linus som har lagat någon god mat till oss =) Gott gott är riktigt hungrig nu =)

/Frida


On the rode again!!!

Nu är bloggen på G igen blev ett litet stopp men nu rullar det igen. Imorgon väntar engelska skrivning :) kul sedan bär det av upp på hallsta för att få information om onsdag & torsdag evenemang paralympic, skidor, skidskytte och slalom mm
Slipper skolan tre dagar klart man ställer upp:) nä men det ska faktiskt bli kul. Dom är  säkert jätte duktiga!!!
Nu ska jag gå och sova .

Sov gott !  ///anna


Bra start på veckan

Har tränat två pass idag, blev två olika pass av styrke, ett pass med vikter och ett pass med egen kropp.
Kände mig riktigt pigg i kroppen också så känns kanon =)
Nu sitter jag och kolla på någon dokumentär på 4: an som handlar om familjer med många barn .
Imorn blir det att kliva upp tidigt för att äta en bra frukost och sedan åka iväg och träna hockeygym.
Det var igentligen tänkt att jag skulle träna emd brorsans lag idag men det var så många som var sjuka så då ställde dom in träningen, lite synd, hade varit bra med ett till pass med killar så att man får upp tempot lite.

/ Frida

Måndag !!!!

Bra början på denna vecka, ut i naturen på ett par gammla skidor& stavar första timmen var ur kul andra timmen blev en plåga mina fingrar & tår ville inte mer as kalt minus 17 grader..
Vill gärna göra omdenna tur dock några grader varmare,, men roligt vare
Sedan var det Naturkunskap och det innebar grupparbete om kol i min grupp var det viktoria och Rebecka A. Denna lektion gick till att måla kolets kretslopp kul.... nja men ducktig och rita som man ju är så fick man stå för två grisar en död och en levande+färg läggning med dofft pennor..
Jag fick mig en funderare vem äre som har kommit på den ideen att göra dofft pennor ???
Men kom inte till något bra svar men min favortit blev helt klart svarta pennan med dofften av lakrids
mmmmm ....
Sedan drog man ner på hullsta där skulle vi lyssna på music det var några som sjung och spelade, hyfsat bra , Efter det drog man te skolan igen och körde styrke...
Hem och äta mat vad pasar bättre en tacopaj ??? samtidigt som man fyller i träningsdagboken fyra veckor bakot i tiden ojojoj.....
Här näst blir re Engelska plugg.
HA det BÄST !!!
/// ANNA

Söndag

Ojoj här var länge sen nån av oss skrev :( sorry för det.
Kom iallafall nyss hem från övik =) har varit där sen i torsdags och haft riktgt roligt =)
Det blev två träningar och en  match sen har vi varit på stan ätit riktigt god mat  osv =)
Nu blir jag hemma tills på onsdag då jag åker upp till övik igen för att vara där tills på lördag .
Känns riktigt skönt att vara tillbaka efter en jobbig förkylning.
Nu dom här dagarna tänkte jag träna lite med hg och med brorsans lag så man får tillbaka lite fart.

Hejsvejs
F

RSS 2.0