Läger i Uppsala :)

Vi laddar med läger i Uppasala innan vi åker på VM i Finland :) De har blivit två pass dom senaste dagarna så man är lite små trött i benen hehe. Men det är grymt roligt att vara här, det här är det roligaste på hela säsongen :)
Funderar på att följa med syrran på hennes sista tävling när jag kommer hem :) det skulle vara riktigt skönt att åka till fjällen en sväng och bara ta det lugnt och kolla på syster när hon tävlar, och mysa på i en stuga eller på hotell :) Vi får se hur det blir :P

Börjar bli lite små trött nu så jag kommer inte på så mycket att skriva :(  fast jag kan inte påstå att jag skriver mycket annars heller..

e


Jävla idiot !!!

dagen grej färgat håret svart knall jävla svart asså helt åt helvete, va gör man nu liksom.
SKOJA!!!!!
Har varit på stan och checkat ett par mjukis byxor, en ficka med vikan och eve och en sveng för bi coop för diverse nödproveant som tex mjölk , hår färg och sisst men inte minst GODIS :D
aja nu ska jag fortätta att chilla lite  i väntan på mat hos Eve
Hare gött !!!!

Skärpning

Vi måste verkligen skärpa till oss lite, det är alldeles för sällan som vi uppdaterar här på bloggen.
Jag ska göra ett försök att förbättra mig lite och börja skriva lite oftare.

TRÄNING klockan ringde vid 07.00 jag klev upp och skjusade mamma och brorsan till jobbet /skolan, sen åkte jag till farmor där jag blev bjuden på en god frukost. Blev där till ungefär halv 9 då jag åkte vidare in till Sundsvall /Gärde för att träna med Erica. Blev också så att vi åt Lunch på Etage gott gott .

SHOPPING Alltid lika roligt att shoppa, jag köpte en jätte fin sommar klänning, den kommer passa perfekt en varm sommardag/ kväll =) värsta fyndet också 70% =)

APOTEKET var och skulle köpa lite grejer på  Apoteket idag, när jag kommer dit så har dom lunch stängt,  lite less man blev då. Så jag fick fara dit igen på eftermiddagen .

KLIPPNING Fick en liten inpuls idag att jag skulle klippa håret så jag ringde och kollade om det fanns någon tid och tur som jag hade, så fick jag komma en halvtimme senare =)  Belv en liten förändring iallafall :)
 
Lite av min dag :) Bjuder på några bilder också...






:D

GRATTIS SYSTER YSTER !!!! :D

Semifinal =)

Vi vann idag och därmed är vi klara för Semifinal , ska bli så roligt :) första gången man spelar SM-slutspel :)
Nu gäller det att ladda batterierna till helgen som kommer.


<3




boden!

Nu börjar det första jsm för min del, och även många andra men det ska bli grymt kul :) min uppladdning har vell inte varit den bästa men jag är på G. passa er :)

ha det bra:)

Vinst

Vi vann igår mot Munksund med 5-2 , vi måste lära oss att göra mål vi vann skotten med 80- 20.
Så nu blir det att fokusera på att hela tiden GÖRA MÅL på träningarna. Vi fixar det :)
Vi kon hem sent igår klockan var runt halv 4 när vi var hemma , så det blev inte så mycket sömn inatt.
Det blev ganska tidig morgon för vi åkte till hallen och tränade halv 11 också. 
Nu har man nyss ätit lunch och sitter  för tillfället  här och ta det lugnt  :)
/// Frida

Söndag

Är hemma i Timrå nu så himla skönt :) har varit i Övik sen i torsdags, vi har tränat och spelat två matcher . Förlorade dock båda, men måste säga att sista matchen spelade vi faktist riktigt bra.
Till veckan börjar Sm-slutspelet också :) kommer bli grymt kul med tanke på att jag inte har spelat så många SM förut :)
Har ätit god mat ikväll Tacos :D mumms
Imorn blir det Birsta med Annie och Anna :) blir kingen de :)

Godnatt
//// Frida

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!

nu är man på god väg att bli frisk eller a om en dag eller två, sedan är det bara att ladda inför j sm i Boden , jag hoppas på en kannon form kanske vila har gjort susen det återstår att se :)
sova ska jag iaf..
hade ///anna

RSS 2.0