Vancouver

Hej hej
Nu var det ett bra tag sen sist jag upptaterad, men min kära syster är inte allt för bra på det hon heller =)
Vi är iallafall framme här i Vancouver nu, Här ska vi spela tunering, Vi möter Canada imorgon (mån) USA (Tis och Finland (Tor). Tuneirngen går i GM place arena där Vancover Canucks spelar sina hemma matcher =)
Ska blir grymt kul nu när tuneringen börjar. Det känns riktigt bra, vi har gjort bra träningar och matcher så det här kommer blir riktigt roligt =)

Hoppas alla har det bra hemma
Saknar er
Kramisar

 


Film mys

Nu ska vi se nya Wallander- Tjuven =)





Lite bilder

Jag gick en liten promenad och fick med mig kameran =) Så det blev lite bilder. Så nu blir nog pappa glad hihi=)















23 Augusti

Har inte riktigt haft nått att skriva om , jag har varit sjuk dom senaste dagarna så det har inte hänt så mycket :/ Är iallafall på bättrings vägen så snart kan jag börja träna igen =)
Kul att det gick bra för sis på tävlingen idag också =) Duktig du är syster ..
När vi kommer hem så börjar vardagen igen , och jag kommer då befinna mig mesta dels i övik. Serien startar redan den 19 September så det är inte alls långt kvar . Helgen då vi kommer hem så är det Ullas cup också =) Det kommer bli en riktigt rolig säsong =)




bilder





Fler bilder snart



Bilder













Lite mer bilder
















Torsdag

Jag hade lite svårt att sova inatt hade ont i halsen :( så jag  vaknade vid 6 tiden och det kändes inte som det skulle i halsen . Bestämde mig iallafall för att åka med och pröva träna, men jag kände redan efter 10 min att det inte funkande, så då klev jag av  och duschade sen fick jag skjus tillbaka till lägenheten .
Så nu blir det till att vara här i lägenheten och kurera sig medans dom andra är och tränar =(
Det är fortsatt varmt här i Kelowna skulle tippa på att det är över 30 grader idag också, har inte varit ut nått sen jag kom tillbaka från träningen.
Just nu så lyssnar jag på musik och har nyss ätit en god Smoothie med Jordgubbar,blåbär, yoghurt och lite mjölk.

Lite bilder















Tisdag

Hello
Idag klev vi upp 07.45 och åt en god frukost , sedan åkte vi till hallen och hade is pass på 1,30 min , skridskoteknink med en instruktör. Det är väldigt nyttigt man lär sig en hel del , och det är mycket att tänka på .
Vi hade samma typ av pass på eftermiddagen , med lite nya övningar.
Det är riktigt varmt här tror det var 33 grader idag =) riktigt härligt .

Kelowna

Nu har vi varit här i 1 dag och man trivs som fisken i vattnet redan, vi bor hur finnt som helst =)
Idag har vi haft en träning , man kände sig lite trött i kroppen efter en dags buss resa men det gick bättre mot slutet av träningen.
Vi bor fyra och fyra i en jätte fin lägenhet med eget kök, tvättmaskin. Vi har allt man behöver =)
Nu ska vi köra på här med bra träningar och några träningsmatcher innan vi  åker vi vidare mot Vancover för att spela en tunering där =) Men vi ska först vara här i nästan 2 veckor =)














Hoppas ni har det bra hemma allihopa =)

Bilder =)














Nu ä´re Vila som väntar imorgon..

Jaoooo nu är det Vila imorgon och ladda batterierna för onsdagens max test i Östersund jag är grymt taggad=)
Så imorgon blir det mäst chill kanske ska måla lite också får se ska iaf sova ut imorgon.
Nu iaf har dagen snart nått sitt slut och jag har inte jort så mycket chillat mäst det är ganska  skönt faktiskt och tro det eller ej så har jag faktiskt pluggat lite engelska också det lär behövas jo jag vet och det är ju på tiden nu så här sissta veckan innan skolan för annars glömmer man bara bort det man har lärt sig jag har typ fisk minne skulle jag kunna tro men det gör inte så mycket det är chill mäst ändå!!!
Aja nu ska jag ner till den andra datorn och fylla i träningsdagboken mycket viktigt så slipper man göra det till hösten för det är grymt jobbigt..
Ha det bäst så länge :) Och hopas det är fin fint  i calgery eller hur det stavas..

Bilder


Match

Nu på morgonen har vi haft ett lätt is pass och nu ligger vi på rummet och väntar på att det ska bli lunch. Det är typiskt höst väder ute med kalla vindar och låg temperatur, för några dagar sen var det varmt och skönt. Ikväll ska vi lira match mot Canadas A-lag =) Återkommer med resultat efter matchen=)



Till dig Anna ;)










Birsta city jag säger bara KINGEN!!!!

Japp nu är man klar med presenten till far som fyller år i morgon. Birsta city har många bra affärer och idag har jag besökt några som jag alldrig har besökt tidigare och idag satt jag min fot friviligt där. Har införskaffat lite målar färg till min hall den kommer bli super fin när det blir klart allt ihop :)
Nu ska jag måla min klä hängare svart så vi höres :)


Ledig dag

Proppen och jag






Vinst

Nu har vi nyss ätit en sen middag igen, Vi spelade mot Canada u 22 idag igen och vi vann med 3-2 riktigt skönt med vinst =)
Imorgon har vi match igen =)
Sen på Fredag har vi vilodag och på Lördag möter vi Canadas A-lag det kommer bli en grymt rolig match.
Efter matchen när vi gick tillbaka till hotellet så var det riktigt kallt ute, det känns att hösten snart är påväg .

Godnatt
Kram




Härligt!!!!

Japp denna dag liksom många andra dagar slutar här vid datan haha.. Idag har det carit ganska chill varit hos optikern och kolat synen och som de gammla goda tiderna eller god vete fan ??har jag iaf fortfarande dåligsyn översynt och lite brytning på vänster ögat villket leder till ingenting just nu men får se till hösten om det blir att jag kanske skafar glasögon vem vet inte du inte vem vet inte jag??? Annars har väl dagen bara runit iväg som många dagar gör jag tar i alla fall vara på dagarna så här i slutet och passar på att chilla lite extra haha :) det gillar vi ALLTID!!!
Nu tänkte jag fortsätta att chilla lite OCH SÅKLART fylla i min kära träningsdagbok alltid lika kul nu för tiden DET GILLAR VI!!!!

Aja ha det BÄST!!
// ANNA

tjenixen!!

Jag lovar vad jag säger ibland, min dag började med en härlig sov morgon utan en massa störande alarm men kom endå upp till klockan 10 dagen började med morgon ficka varm macka med teeee mumms kan inte bli bättre eller jo en hotell frukost skulle inte sitta fel =)
Därefter blev det att byta om till mitt första och ända pass för dagen stavgångs intervaller stod på schemat och jag begav mig till skönvik för en härlig backe att gå i skrapade till slut ihop några minuter och även lite spänst som kan vara bra att ha...
Jag gjorde en riktig avancerad lunch som bestod av : 3 dl vatten, lite krydda och som pricken över i: et nuddlar mumms..
Dagen fortsätte rätt chill bakade kakor och va med kaninen och hjälpte till lite i tvätt stugan hemma sedan har man ätit en middag som bestod av stuvade makaroner med platt korv detta är en vana i våran familj som denna vecka inföll på fel dag tisdag är inte makaroner med platt korv dag  inte i våran familj i alla fall utan den dagen kallas MÅNDAG....
Annars har jag även sätt till min Farm ville på facebook det är as viktigt måste ju komma i kapp settis hmm..
Har även kollat på en massa bilder sedan Sm i Östersund många fina minnen där=)
Morgondagen ska spenderas hos bergmans optik ska kolla till synen för att få tillstånd till att börja övningsköra typ eftersom jag har synproblem så kan jag inte göra det på körskolan helt enkelt.
Sedan kanske det blir en sväng på Birsta och kolla på saker som ska förnya min lägenhet om jag säger så kommer bli as bra har ni nått förslag nu då på citat ????? snälla ni kan ju vara anonyma ellerhur?

aja nu ska jag ta lite kvälls fika så här på kvälls kvissten vi höres i morgon lovar ! :)

hejsvejs!!!

Tisdag och sovmorogon =)

Idag var det sovmorgon och frukosten serverades halv 10 , så det var riktigt skönt att få sova ut.
Vi har ledigt fram till klockan 2 då vi ska ha två timmars is pass och ett fys pass efteråt.
Nu snart väntar lunch , sen efter det så blir det en film och lite vila innan det är dags för träning.


Skriver lite mer sen.

Sov morgon nästan :D

Det nästan bästa jag vet är att vara vaken länge eller a lagomt men det värsta är varje morgon idag pallade jag inte mina alarm i längden är de ganska jobbigt snart börjar skolan igen och då är det tillbaka till de gamla goda vanerna

Mina alarm en vanlig skoldag: När jag senast ska vara uppe kvart över sju..Znooze alarmet ringer 06
*Alarm1: Ställer jag med texten Upp och hoppa! alarmsignal linkingpark en bra start på dagen eller aaa man vaknar ju till lite iaf. Ungefär vid 06:30.

*Sedan trycker jag på znooze knappen villket innebär att samma alarmsignal ringer igen om 9 minuter..

*Znooze alarmet ringer 06:39

*Sedan pang på med Alarm 2: Som är ställt med texten Sluta dra dig !? alarmsignal a camp stronger than jesus tror jag lite lugnare låt 06:43 ringer det ungefär..

*Sedan blir det ett till tryck på znooze knappen.

*Znooze alarmet ringer 06:52
*Alarm 3 står nu på tur: Med texten Kliv upp nu då !!! och låten dj cammy lungn  låt ett tag alarmet ringer 06:55

*Ett ytligare tryck på fel knapp kan man säga Znooze knappen man får ju välja mellan den och stänga av Alarmet..
*Znooze alarmet ringer 07:04

*Alarm 4 nu börjar det bli lite ut uttjatat (eller hur det stavas) ringer runt 07:15 med alarm text Träning snart !!! och en låt med lady gaga.

* Denna gång brukar jag lyckas med att inte trycka på znooze knappen är ju faktiskt ganska vacken vid det här laget men ligger endå gärna kvar ca 5 minuter men ibland händer det även att jag sommnar igen och då har jag ett litet extra alarm eller a Alarm 5 som ringer 07:55 och skolan börjar 08:00 med träning men då är jag så smart så att jag har så att min klocka på mobilen går 20 min för snabbt så alla alarm ovan ringer 20 min före det som står allt bara för att vara säker på att jag ska komma upp...Jag har räknat ut att jag förlorar ungefär 1 timmes sömn varje morgon lite onödigt mycket men men...
Det har jag endå faktiskt lyckas med två gånger eller a skippade morgon fika kan man ju säga men han nästan i tid :)
Jag tror denna vana inte är så bra borde ändra på den till hösten en sak vet jag iaf att jag ska byta ut mina alarm signaler för dom har jag nästa hört två gånger varje morgon ett helt år helt Underbart noooot!!!

Detta är nogot värt att fundera över jag kan ju skriva nåt i höst så får ni alla trogna läsare höra om jag ändrat nått på mina rutiner eller inte=)

Nu ska jag dra kan hända att jag lägger in ett till inlägg lite senare ikväll om vad som har hänt idag bäst ni kollar så att ni inte missar något eller hur???

Heeerå!!!


Livet rullar på fyra hjul för alla i familjen utom jag :(

*Nu har ännu ett syskon nyss klarat uppkörning samt teori prov nu är det bara lilla jag kvar som alldrig har suttit bakom ratten jag som knappt får sitta i fram sättet i bilen, jag som nyss tyckte det var kul att leka med leksaks bilar typ eller aaa inte riktigt men nästan!?

*Nu är det bara jag kvar i den tappra familje skaran som inte provat på det där än. Men än känner jag att det inte är någon  bråska jag har ju mer en ett helt år kvar tills jag fyller 18 år det känns sååå skönt !!!!

*Men snart börjar nog min tid bakom ratten jag kan tänka mig att det blir en hel del körning på parkeringen vid ishallen i timrå innan jag är redo att ge mig ut i trafiken men du kan vara lugn jag ska förvarna när den dagen är kommen det lovar jag här och nu !!!

*Nu ska jag fortsätta denna trevliga dag med att hjälpa till här hemma har ju redan hunnit att averka  2 ,15 h på rullskidor i morrse blir även ett löppass på kvälls kvisten kanske lite komb också ?! det återstår att se......



Ett stort Grattis iaf till min storebror Oscar som nu är redo att köra bil på egen hand HÄRLIGT !!!!





                                                            BRUMMM BRUMMM..........






Trött

Nu har vi nyss ätit en sen middag och det är dags att sova, vi har spelat en match ikväll och vi förlorade med 6-4, Imorgon är det ny match och nya tag som gäller.
Skriver mer imorgon Godnatt =)


Söndag

Idag ringde klockan samma tid som igår, vi åt frukost och sedan promenareade vi till hallen och hade en gemensam uppvärmning innan vi hade 45 min isträning. Det kändes bättre på isen idag man börjar komma in i tids rytmen nu ,så det känns bra =) Nu har vi ledigt i 4 timmar innan vi ska ha match genomgång och mellanmål, för att sedan gå till hallen och spela match mot Canadas U22.
Spännande med match nu det var ett tag sen sist , (återkommer med resultat )
Kul att ni har det varmt och skönt hemma också =)
Anna pyssla om Bruno från mig också ;)

Ha det bra
Skriver efter matchen också =)
Kramar


Syster & jag i bilen på väg på 50 års kalas


´
Vad säger du frida minns du denna bild eller??? =)

Lite bilder från matchen igår.


Hotellet

Från matchen




Gräddglassssss i strut :D

Dagen börjar dra sig till sitt slut och som planerat har jag och mam & pap varit på skönvik timrå sok i sundsvall om du nu inte visste det. Där blev det ett härligt ök & 3 ans växel i den stekande solen sedan knöt jag på mig mina svarta tygskor och rusade till ett hallon ställe som jag upp täckt under min färd på rullskidorna.
Blev faktiskt en halv lite hallon okej det är väl ingenting men vadå ?! det räcker ju till mig kanske orkade  inge mer var ju så varmt typ 27 grader eller nått sånt...

Sedan som om inte det skulle vara nog så blev det soppa till lunch hallå vad tänker ni med det är ju sommar okej jag älskar soppa men inte när det nästan är 30 grader ute då vill man ju ha typ sallad eller nått som inte är så varmt aja så var det  iaf och soppan fick jag i mig till slut den var ju god iaf..

Sedan blev det en sväng på affären också handlade lite mat inte så kul men ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN , ÄTA GÖR MAN ÄNDÅ DÖR MAN hmmmm?! JADU bara att fundera vad man ska göra eller nÄÄ det är ganska självklart !!!!
Efter det har jag bara varit hemma och har inte gjort så mycket kört lite stå skytte träning faktiskt och kollat till Bruno en hel del han e så söööt min lilla kanin :)

Har också ätit en god middag med GRÄDDGLASSSSSS i strut med jordgubbs sylt som efterätt med den del av familjen som är hemma nu kollar jag mäst på tv väntar på bror som har farit och hyrt en film får se om det blir en bra elller inte :)?
Kanske det blir så att man tittar på den eller så blir det väll att kolla runt på datan efter nya grejer till badrummet och hallen :) funderar på att skriva en text på väggen men vet inte riktigt vad kan inte alla som läser denna text ge ett förslag det skulle vara kul :) snälla !!!!
Funderar på att måla dit svart färg så man kan byta men ändå vill jag ha FÖRSLAG PÅ TEXT ETT CITAT TYP :)

Nu ska jag fortsätta att chilla lite imorgon väntar dubbelpass helt själv tur skolan börjar snart ska bli så kul :)

hA det lika bra som innan du läste detta :D ASSS BRA ASSÅ //// MVH LILL ANNA
gammalt smeknamn typ sedan ljustorp när man var typ 1, 40 aja herå !!!!!


Kvällskvisten

Nu har vi nyss ätit kvällsfika, ikväll har vi varit och kollat på Amerikansk fotboll, det var roligt att se, men det var svårt att förstå allting. Imorgon ska vi kliva upp vid 7 tiden sen är det en kort matchvärmning,och på kvällen ska vi spela match mot Canadas u 22.
Hoppas allt är bra hemma
 Kramar


Första dagen

Vi klev upp vid 7 tiden imorse, åt en god frukost , sen gick vi till ishallen för att träna första passet här i Calgary .
Det gick lite små segt man var ganska trött i kroppen, och huvudet ville inte hänga med, men det gick bättre efter ett tag.
Nu har vi ledigt ett tag sen ska vi ha ett möte, och ikväll ska vi se på Amerikansk fotboll =) Det blir en roligt upplevelse.
Det är riktigt varmt sommarväder här , dock lite kallt imorse när vi promenerade till hallen .



Grymt sköna sängar =) Ska fixa lite mer bilder, måste komma ihåg att ta med mig kameran bara.
Blir lite bilder från fotbollsmatchen.


Kramar


film time :)

Nu ser jag och mam & pap en rätt så konstig film om människor som dör hela tiden typ. Men några klarar sig lite märklig film det där....!

Har iaf kommit hem från ett toppenbra läger med mycket träning men också en hel del kortspel och även rund pingis som bara blev roligare och roligare kanske för att man blev lite bättre kanske ??? 

Jobbigast var testet upp till toppen 5 härliga kilometer som skulle avärkas men man tog sig upp nu är det barra att ladda inför nästa års test kan ju bara förvarna om att man ska vara väl förberädd :) lika bra man börjar träna inför det på än gång eller nä SKOJA.
Lägret slutade med ett härligt myrpass som inte blev så härligt helt full i lera på hela kroppen och luktade som jag vet inte vad. Men man är ju inte gjord av socker !!! Det finns ju durch som tur är :)

Värt att nämna vara att Carro G gjorde årets första dopp på tiden nu !!!?

Idag har jag bara tagit det lungt varit hemma och bada typ tagit jag har också skjutit lite :)
Imorgon väntar en städdag på Timrå Sok med Sundsvalls Biathlon min och vickans nya skidskytte klubb ska prova kläder och blir nog lite träning också :) Medan man väntar på att föräldrarna städar tror jag...

Nu ska jag snart sova och jag hoppas att syster Frida har det bra i Calgary vill också vara där ju !!!
Ha det bäst /// MVH Lillasyster anna

Calgary

Nu har vi kommit fram till Calgary efter en lång resa med mellan landning i London.
Jag är ganska trött och sliten nu, har inte sovit många timmar det här dygnet.
uppdaterar mer imorn.
Godnatt

Kramar

RSS 2.0