Micro popcorn och ett glas teeee :D

tJO!!!

Ett tag sedan nu men tiden går så fort när man har roligt just nu är jag SJUK och är hemma i Ljustorp över helgen med delar av familjen. 
Veckorna som varit har haft många goda stunder börja skolan är alltid LIKA kul eller aaa träffa allt folk från Sollefteå skulle man kunna säga är kul annars har man ju klarat av ännu ett STÖNDAR läger med bland annat ett litet pers på löpningen med 10 min inge stort men alltid NÅGOT man kan säga att man va nära att gå in i väggen ungefär aja.
 
En massa nya ettor har IAF börjat dessa har vi även försökt sätta på plats dock finns det några små undantag som är as coooola eller det tror dom e det i alla fall. Men livet rullar på i sollefteå inte mycket slööö tid där inte men nu till veckan lär det bli lite mer plugg skulle jag kunna tänka mig det är ju sånt man får ta tycker jag hoppas också på att bli frisk inom kort. Kan ju träna skytte iaf när jag kommer tillbaka efter denna helg :)

Denna helg började med en annorlunda resa hem första gången jag måsta kolla på vägen hela tiden för annars blev jag illamående fick en hel del låtar av Viktoria så nu äre bara till och lyssna haha. Annars kom jag hem i lagom tid till att börja göra middag som slutligen bestod av lasagne ungefär :) gott gott idag har varit en rafflande dag sov till 12 sedan var det bara att ta sitt pick och pack och dra till fotbolls plan näää SKOJA  jag menade Birsta city där blev det lite smått och gott lite nödvändigt och mindre nödvändigt skulle man kunna säga.

Till middag blev det TACOS underbart kan man säga ju:) favorit rätt eller a på topp listan iaf.. Sedan blev det att dra till Timrå parkering för mitt livs första bli körning och kan ni tro det??? nää kom faktiskt framot dock lite  kärring stopp under färden som man brkar kallar det men det känns kanon bra faktiskt lite småt skraj för att köra in i nått men det löser sig vad skulle annars handbromsen finnans till för??? nä nu överdrev jag jag är kung på att köra....
 Några vänder till på stor parkering utan bilar och jag är redo för trafiken inom kort SKULLE MAN KUNNA SÄGA!!!

Nu funderar jag på att hjälpa mamma med svampen hon plockat idag och sedan blir det nog att lägga sig tidigt hört att det är bra att sova mycket när man är sjuk så att man blir frisk snart!!! för det ska ajg bli
Ha det bäst :)<3 underbara läsare

RSS 2.0